Új jelszó kérése
Termék részletek


Solar"Magic"Carpet II kit medencefűtés

Solar"Magic"Carpet II kit medencefűtés

Termék kosárba helyezése
Cikkszám
001
Megosztom
Funkciók
Tömeg
5,1 kg/kit
Rövid leírás a termékről

Viszontlátásra jövő tavasszal

Addig érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet.

info@sun-pool-heating.com

Szívesen adunk információt, telepítési tanácsokat e-mailen
vagy az alábbi telefonszámon is 

+36705323365

 

A termék Pécsett megtekinthető előzetes időpontegyeztetés után.

Állandó mennyiségi kedvezmény:

2 db : 2 % kedvezmény

3 db : 4 % kedvezmény

4 db : 6 % kedvezmény

A termék tulajdonságai

Solar"Magic"Carpet II

Fűtse a medencéje vizét napenergiával,

végre elérhető áron.

 

legolcsóbb megoldást kínáljuk ehhez, egy egyszerű de nagyszerű, új konstrukciójú szolárszőnyeggel.

 

Véleményeket ide kattintva olvashat a termék vásárlóitól!

Itt pedig a boltajánló vársárlóktól.

 

 

 

Csomag mérete: 36cmx31cmx12cm, 5,20 kg

Csomag tartalma:

2db szolárszőnyeg (2x 2mx1,12m, bruttó felület 4,24

nettó fűtőfelület = 3,24m²,

1db javító szett. 2 zsák

4db csőcsonk, 2 db karmantyú, 16 db kábelkötöző,

1db szilikonragasztó, kezelési útmutató

(Minimális kiépítésre alkalmas mennyiség.)

(Egyes keringető-szivattyúkhoz szükség lehet plusz egy gégecsőre!)

 

Ennél a kitnél a vásárlónak kell a csőcsonkokat a szőnyegekbe illeszteni a mellékelt szilikonragasztóval és kábelkötözőkkel az instrukció alapján. Emiatt nem lehet azonnal üzembe helyezni a szolárszőnyegeket,

meg kell várni a kötési időt, ami 4 de inkább 24 óra!

   A csőcsonkok beillesztésének bemutatásához kattintson az alábbi képre:

 5 éves tartósteszt.

 

Kivezetés és szivattyú nélküli medencék fűtése

 

Leírás:

- Felfújható peremű vagy fémvázas földfeletti kerti medencékhez illetve azok kisteljesítményű vizforgatószivattyújához lett tervezve. (max. 75 watt, 3200 liter/óra) Legutóbbi tesztek alapján nagyobb teljesítményű szivattyúkhoz is használható, amilyenek a nagyméretű felszín alatti medencék gépészetéhez tartozik, amennyiben maximum 4 szőnyeg van sorba kötve és a további szőnyegek párhuzamosan. A túlnyomást mellőzni kell a víz szőnyegek előtti leágaztatással.

Erős, vékony fekete PVC fóliából készül, így a hőátadás a víz felé tökéletes. Sérülés esetén házilag javítható szilikonragasztó és kábelkötöző segítségével..

- 1 darab szolárszőnyeg mérete 2m x 1.12m, nettó fűtőfelülete 1,62 m².  A szolárszőnyeg teljes átfolyással működik, nincs szükség drága speciális szelepekre vagy csapokra.

Ellenáll jégverésnek, erős szélnek, lépésálló. Könnyen tisztítható és légteleníthető.

- Olcsó, szabványos 32 mm-es PVC lefolyó-csőrendszerrel köthető a medence és a vízforgató nyomóága közé. 32 mm a keringtető szivattyúk és hozzá tartozó gégecsövek mérete is. Normál esetben nincs szükség ragasztóra vagy szorítóbilincsekre sem. A csöveket egyszerűen kihúzva egymásból a szolárszőnyeg kiköthető a  rendszerből (és eltehető), ha nincs szükség rá. 2 méteres PVC csövekkel a medencétől messzire is telepíthető mivel a sima falú csövekben sokkal jobb az áramlás, mint a gégecsövekben.

Kezelhető méreténél fogva könnyen mozgatható, több szolárszőnyeget pedig nagy variációs lehetőséggel lehet összekötni kihasználva a medence körüli területi adottságokat. További szettekkel bővíthető.

Telepíthető síkban fektetve, döntve kerítésre, falra vagy állványra akasztva. Sorba vagy párhuzamosan a szivattyúteljesítménynek megfelelően. A szolárszönyeg oldalain tépőzár van, amivel egymáshoz lehet őket rögzíteni, illetve a mellékelt zsákokat lehet illeszteni, a két zsákba pedig rudakat, faléceket vagy a 32 mm-es csöveket lehet bedugni és ezek segítségével felfüggeszteni. Földre fektetve viszont nincs szükség semmilyen rögzítésre.

- Egy-egy szolárszőnyeg 14 liter vizet tárol, ami elég ahhoz, hogy a nap hőjét 15-30 percig hőveszteség nélkül elnyelje. Ezért lehetőség van a vízforgatószivattyú szakaszos működtetésére, így sok áramot megtakaríthatunk. Ezt egy olcsó időkapcsoló órával elérhetjük. Szakaszos üzemnél lehetőség van 30-60 liter 40-50 fokos vizet is nyerni, amivel jakuzzit vagy kismedencében lévő vizet tudunk nagyon melegre felfűteni. A  forróvizes sérülés megelőzhető egy egyszerű átkötéssel.

- A garancia a felfújható termékekre megegyező, 6 hónap cseregarancia. Jellegéből adódóan a termék esetleges gyári hibája az első üzembe helyezésnél, illetve a maximális hőmérséklet elérésekor előjön. Ebben az esetben a hibás terméket kicseréljük, nem javítjuk. A gyártási hiba könnyen megállapítható és megkülönböztethető a túlnyomás okozta károsodástól. A termék egyszerűségénél fogva normál üzem esetén semmilyen hiba nem keletkezhet. A felhasználó által okozott károk, mint túlnyomás által okozott szakadás, kivágás vagy szúrás nem garanciaköteles. Nincsenek tartozékok sem, amik tönkremehetnének.

A termék méretezése:

3,6m átmérőjű (6000 liter) medencékhez

1 szett ajánlott.

4,5m átmérőjű (11000 liter) medencékhez

2 szett ajánlott.

0024.jpg

0095.jpg

0023.jpg

0021.jpg

 


Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
17
Vranka József
2015.04.29 10:53
Egy ismerősömtől kaptam pár infót a termékről,és nagyon vártam hogy miként fog teljesíteni,illetve mennyire fogja felmelegíteni a medence vizét.Nemrég sikerült jutányos áron vásárolnom egy 4.57x116cm-es medencét a gyermekeimnek,miután megérkezett a szett összeraktuk és igaz hogy nagyon meleg még nem volt de a 24 fokos meleg napon igen jól melegiti a medencét.Ezért úgy döntöttem hogy mivel nagy medencét vettem veszek még egy szettet.Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
16
Trexler Miklós
2013.08.01 15:58
Nagyon meg vagyok elégedve,a termékkel,várakozásom felett teljesített!
Szeretnék még rendelni belőle.
Trexler Miklós

15
Nagy Imre Gábor
2013.07.24 16:28
Amit vártam azt kaptam. Az összeszerelésre érdemes odafigyelni, nekem az egyik csőnél nem sikerült tökételesre a ragasztás, de újra nekifutva már minden ok lett. 3,66 medencéhez használjuk kb fél nap és tuti a hőfok. Nem tudok elképzelni egyszerűbb megoldást vizmelegítéshez.
14
Bányai Péter
2013.07.23 13:17
A múlt héten vásároltam két szettet (4 darab szőnyeg) egy 5.5m-es, közel 24 m3-es medencéhez kiegészítő fűtésnek. Eddig közel 100m cső volt mellette a tetőn, de 24-25 fok fölé nehezen ment a vízhőfok. Ma reggel (bő három napja aktív a panel) már 27 fok fölötti a víz. Féltem, hogy ennyi víznél lesz-e hatása, de egyértelműen igen.
13
Mészáros László
2013.07.23 13:03
Nagyon meg vagyok vele elégedve.nem bántam meg.kellett némi átalakítás,de megoldottuk a problémát!köszönet érte!További szép napot!
Webáruház készítés