Új jelszó kérése

Hírek

2013.07.04 10:42
Letölthető instrukció a csövek behelyezéséhez.

Nyomtassa ki méretarányosan a képet, ennek segítségével bemérheti a vágás és a lyukak helyét. kattinntson az alábbi linkre:
http://sun-pool-heating.unas.hu/shop_ordered/3079/pic/pipe_installation_plan.pdf

vagy a grafikára:

Az egy darab légbefúvószelepnek nincs funkciója, az csak a gyári minőségellenőrzéshez kellett!

Mostanra kiderült, hogy a kábelkötöző beszállítója nem UV-álló terméket adott át, így célszerű ellenőrizni havonta, hogy nem károsodott e a napon. Szükség esetén célszerű kicserélni de csak ugyanilyen, keskeny méretűre. Csere idejére a szivattyút ki kell kapcsolni.

A ragasztó kötési idejét (4, de inkább 24 óra) mindenképpen ki kell várni, mert különben szivároghat az illesztés. Hibás illesztésnél a csővet kivéve meg lehet ismételni a ragasztást. Amennyiben a mellékelt szilikonragasztó elfogyott, úgy ajánlom az alábbi terméket:

Mindkettő hőálló, a zöld színű nem annyira erős, könnyeben lejön a kézről és a fóliáról a felesleg. A piros erősen köt, gumikesztyű javasolt használatakor. Egyik sem tartalmaz mérgező anyagokat, veszélytelen a használatuk.

Nagyobb nyomáshoz a piros színű javasolt.

(Mindenképpen hőálló szilikonragasztót használjon, ugyanis a nagy hőtől a többi ragasztó (pl: PVC ragasztók) egy idő után elengedhet, és az ismételt javítás sem lehetséges, mert nem lehet a csövet a fóliából kiszedni. Ha ez történne, akkor is van még 7 cm-nyi cső a fóliában ahol meg lehet ismételni a cső beillesztését.)

 

Webáruház készítés